Epilepsi? Nej da, lidt for meget indenbords

Siri6Da Siri var teenager, og hun var i gang med at lære både sig selv og nye mennesker at kende, var epilepsien noget, hun syntes var pinligt, og som hun skjulte og undertrykte:

”Hvis jeg pludselig spjættede med en arm, og mine venner sagde, `hvad sker der med dig?, så sagde jeg bare; ha ha, det ved jeg ikke, jeg har vist fået lidt for meget indenbords,” fortæller Siri.

Først da hendes mor fik overtalt hende til at komme på en sommerlejr for unge med epilepsi, ændrede Siris forhold til sit handicap sig. Hun mødte pludselig andre, der var ligesom hende selv, og hun kunne se, at de gik og tumlede med mange af de samme tanker, som hun selv gjorde. Siri blev så glad for sommerlejren, at hun året efter var tilbage, men denne gang som leder for ungdomslejren.
Siri, 31 år