Formand Hjalgrim skifter job

Blixt_20170315_14-1600pxhjalgrim

Helle Hjalgrim, lægelig direktør og medlem af direktionen på Filadelfia, er tiltrådt som ny adm. direktør for Amplexa Genetics, en dansk-baseret virksomhed, som arbejder med genetiske analyser, især på epilepsiområdet.

Helle Hjalgrim, som også er formand for Dansk Epilepsiselskab, nåede at arbejde i ti år på Filadelfia. Hun startede som overlæge i 2007, og i 2008 var hun dybt involveret i skabelsen af Filadelfias Forskningsenhed, hvor hun også blev chef. Siden september 2013 har hun været direktør og medlem af direktionen.

Ved Helle Hjalgrims afsked sagde Jens-Otto Skovgaard Jeppesen:

"Vi kan alle takke Helle for hendes store indsats inden for forskning, udvikling indenfor diagnostik og behandling, udformning af patientforløbsprogrammer samt hele kvalitetsområdet. Hun har desuden gjort en stor indsats for at styrke det sundhedsfaglige samarbejde - nationalt og internationalt. Samtidigt har hun bidraget aktivt til Filadelfias strategiske udvikling og drift. Helle vil blive savnet for hendes store interesse og indsats for Filadelfia. Vi ser frem til fortsat godt samarbejde - på en ny måde inden for genetikken mellem Amplexa og Epilepsihospitalet."

Helle Hjalgrim sidder også i redaktionskomiteen for Epilepsi Nyhedsbrevet og også der deltager hun engageret med stærke meninger, høje ambitioner, stor viden og kliniske erfaringer.