Morten Ziebell er ny chef for Rigshospitalets Neurokirurgisk Klinik

Morten Ziebell tiltræder 1. februar som klinikchef i Neurokirurgisk Klinik på Rigshospitalet, hvor han skal indgå i klinikledelsen sammen med oversygeplejerske Janne Jakobsgaard.

Han kommer fra en stilling som afdelingslæge samme sted og afløser Jacob Springborg, der har været konstitueret i stilling siden 1. juli 2018.

”Jeg er først og fremmest utrolig stolt over, at jeg sammen med den øvrige ledelse får lov til at stå i spidsen for holdet på Neurokirurgisk Klinik på Rigshospitalet. Det er en klinik, der er præget af dybt engagerede og meget dygtige medarbejdere, der varetager højt specialiseret behandling og pleje på et højt fagligt niveau. Jeg ser frem til at styrke det gode fællesskab, så vi kan stå sammen i de kommende år, når vi forventeligt skal behandle flere patienter,” siger Morten Ziebell.

”Som fagpersoner får vi en større opgave i at prioritere vores ressourcer meningsfuldt, når nu ressourcerne bliver færre, men med klinikkens indflytning i Nordfløjen, som i sig selv er en stor opgave, får vi også en kærkommen mulighed for at se processerne igennem igen, så vi i sidste ende kan få endnu bedre arbejdsgange til gavn for patienter og pårørende.”